Partneri
Naslovnica | Partneri

IBL biro je osnovan 1991. godine kao obrtnička radnja sa 2 člana, da bi 1994. godine kod nadležnog trgovačkog suda bio registriran kao tvrtka IBL biro d.o.o.

Od osnivanja,  pa sve  do danas,  vlasnici i kvalificirani uposleni djelatnici pružaju usluge s područja knjigovodstva i računovodstva za pravne i fizičke osobe kao što su financijsko knjigovodstvo,robno i materijalno knjigovodstvo,obračun poreza i plaća, izrada periodičkih izvješća , statističkih izvještaja te potrebne prateće administracije. Moto biroa je ažurnost, točnost i savjesnost u pružanju usluga i pravovremeno davanje potrebnih informacija komitentima vezanih uz njihovo poslovanje. Kontinuirano se radi na razvijanju i prilagođavanju software-a poslovanju sa maksimalnim iskorištavanjem računalnih programa za izradu financijskih izvješća za pravne osobe kao i prijava poreza na dohodak za fizičke osobe.

www.ibl-biro.hr

 

 

 

 

 

Plan-B

Poduzeće „PLAN-B” osnovano je 1994. godine i od tada se bavi projektiranjem i nadzorom stambenih i poslovnih građevina, građevinskim vještačenjem (osiguranja dokaza, procjena vrijednosti, etažiranja), nostrifikacijom projekata betonskih konstrukcija, te od 14.3.2011. godine na provođenju energetskih pregleda i izdavanju energetskih certifikata.
Od 1999. godine zajedno sa poduzećem „RADIMPEX“ radimo na razvoju i implementaciji programskih paketa "Tower", "ArmCad", "Metal Studio" i "NormaBase".

www.plan-b.hr

 

 

 

 

Pantera instalacije i adaptacije d.o.o.

Agencija Walter nekretnine  svojim klijentima nudi USLUGE SREĐIVANJA DOKUMENTACIJE - posredovanje u radu sa zemljišnim knjigama, parcelizacijom ...USLUGE RENOVIRANJA - ADAPTACIJE u suradnji sa svojim partnerima (Pantera instalacije i adaptacije d.o.o.)  POSREDOVANJE PRI KOMPENZACIJE.

TREBATE ENERGETSKI CERTIFIKAT ZA VAŠU NEKRETNINU - SLOBODNO NAM SE OBRATITE

 

 

Tip nekretnine:
Mjesto:
Kvart:
Površina m2:
Cijena (€):
više
Novosti
PROCJENA NEKRETNINA
Što je procjena nekretnina? Tržišna procjena nekretnine je postupak kojim graditeljski vještak određuje njenu vrijednost u sadašnjem vremenu uzimajući u razmatranje moguće utjecaje (pravne, ekonomske, urbanističke, građevinske i druge utjecaje) u budućem vremenu.Tržišna procjena nekretnina je jedan od najsloženijih poslova u sudskom vještačenju. Ta složenost se očituje kroz više faktora koji su subjektivne i objektivne prirode. Subjektivnost se očituje, ne samo kroz profesionalnost vještaka kao osobe, nego najčešće kroz očekivanja naručitelja.
POREZ PRI KUPOPRODAJI NEKRETNINE
Prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora ugovorne strane trebaju voditi računa o dva porezna propisa. To su: porez na promet nekretnina i porez na dodanu vrijednost ovisno o tome dali je li prodavatelj u sustavu poreza na dodanu vrijednosti.
više
Posebna ponuda
ID: P-108 POSLOVNI PROSTOR 206 m2 (Donje Svetice)
POSLOVNI PROSTOR NA VRHUNSKOJ LOKACIJI !!!...

 

 

MIROSLAV WALTER                                                                    
Agent posredovanja u prometu nekretnina

 

Zdenka Skreba 24, 10040 Zagreb, HR
t         +385 (01) 2916 958
m +385 (099) 85599 29

 +385 (095) 2559 999
+0049 (0)176 97583339
e         
info@walter.hr

Web    www.walter.hr