O nama
Naslovnica | O nama

            

O NAMA

Agencija Walter nekretnine  je osnovana s ciljem pružanja kvalitetne i profesionalne usluge posredovanja u prometu nekretnina. Promet nekretnina podrazumijeva kupnju, prodaju, zamjenu, najam i zakup objekata. Navedeno je omogućeno zahvaljujući timu kvalificiranih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina i suradničkih društava.

Agencija nudi širok spektar usluga od prvog kontakta sa klijentima, preko provjere dokumentacije i garancije urednog vlasništva nekretnine za koju posreduje, razgledavanja nekretnina uz foto dokumentiranje objekata, profesionalnog savjetovanja o tržišnim prilikama i uvjetima na tržištu nekretnina do objave oglasa na vlastitoj i drugim web stranicama te u odabranim tiskovinama.

U suradnji sa odvjetničkim timom, agencija pruža savjetovanje i pravnu pomoć, izradu predugovora i ugovora, vođenje kompletnog procesa prijenosa vlasništva u zemljišnim knjigama, usluge upisa u katastarski operat, procjene nekretnina te podnošenje dokumentacije nadležnoj poreznoj upravi radi razreza poreza i/ili oslobođenja od porezne obveze.

Agencija nudi kompletnu i profesionalnu uslugu posredovanja u prometu nekretnina sa sklopljenim osiguranjem za odštetu kod Croatia osiguranja d.d..
Agencija Walter nekretnine  je član HGK i posluje sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretninama.
 
 

Ugrađena slika 1

Tip nekretnine:
Mjesto:
Kvart:
Površina m2:
Cijena (€):
više
Novosti
PROCJENA NEKRETNINA
Što je procjena nekretnina? Tržišna procjena nekretnine je postupak kojim graditeljski vještak određuje njenu vrijednost u sadašnjem vremenu uzimajući u razmatranje moguće utjecaje (pravne, ekonomske, urbanističke, građevinske i druge utjecaje) u budućem vremenu.Tržišna procjena nekretnina je jedan od najsloženijih poslova u sudskom vještačenju. Ta složenost se očituje kroz više faktora koji su subjektivne i objektivne prirode. Subjektivnost se očituje, ne samo kroz profesionalnost vještaka kao osobe, nego najčešće kroz očekivanja naručitelja.
POREZ PRI KUPOPRODAJI NEKRETNINE
Prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora ugovorne strane trebaju voditi računa o dva porezna propisa. To su: porez na promet nekretnina i porez na dodanu vrijednost ovisno o tome dali je li prodavatelj u sustavu poreza na dodanu vrijednosti.
više
Posebna ponuda
ID: P-108 POSLOVNI PROSTOR 206 m2 (Donje Svetice)
POSLOVNI PROSTOR NA VRHUNSKOJ LOKACIJI !!!...

 

 

MIROSLAV WALTER                                                                    
Agent posredovanja u prometu nekretnina

 

Zdenka Skreba 24, 10040 Zagreb, HR
t         +385 (01) 2916 958
m +385 (099) 85599 29

 +385 (095) 2559 999
+0049 (0)176 97583339
e         
info@walter.hr

Web    www.walter.hr