ID: P-307 ŽUTI BREG,4-SOB.NAMJEŠTEN STAN U URBANOJ VILI, 82 m2,+2 PM,TOP PONUDA!
Naslovnica | Stanovi | ID: P-307 ŽUTI BREG,4-SOB.NAMJEŠTEN STAN U URBANOJ VILI, 82 m2,+2 PM,TOP PONUDA!
159.900,00
0,00 Kn
82.00 m2
Prodaja
Adresa:
Gornja Dubrava, Zagreb, Hrvatska
TOP PONUDA! NA PREKRASNOM MJESTU SA POGLEDOM NA MEDVEDNICU PRODAJEMO ŠARMANTAN , MODERNO NAMJEŠTEN 4-SOBNI STAN U MANJOJ NOVIJOJ URBANOJ VILI!  B-ENERGETSKI RAZRED
Na Žutom bregu u manjoj urbanoj vili novije gradnje (2007. godina) sa samo 8 stanova, prodajemo na 1.katu 4-sobni stan, vrlo funkcionalnog rasporeda , površine 82 m2, dvostrane orijentacije. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa blagovaonom, kuhinjom i balkonom, 3 sobe (dvije spavaće sobe i jedna radna koja se po potrebi može urediti kao spavaća soba), ostave, kupaone, posebnog Wc-a i spremišta u podrumu . Izvan ove kvadrature stanu pripadaju i dva parkirna mjesta (5,88 m2) na ograđenom parkiralištu koje se otvara daljinskim upravljačem. U stanu je etažno grijanje, svi računi prema potrošnji.
Stan je u potpunosti moderno namješten i opremljen sa svim aparatima i kao takav se prodaje, po sistemu " KUPI I USELI" . 
Stan je idealan za kupca koji želi gotov, moderno namješten stan, spreman za svakodenvni život. 
U cijenu stana uključen je sav namještaj izrađen po mjeri i dodaci: perilica za rublje, perilica za posuđe, frižider, svi dodaci u kuhinji (lonci, pribor za jelo, tanjuri itd), svi dodaci u sobama (madraci, popluni i deke i posteljina), stol i stolice u blagavaonici, radni stol i ormarić, sofa itd., kao i dva parkirna mjesta(površine 5,88 m2) koja su etažirana i izvan ove ove kvadrature.
Stan je u na lijepoj lokaciji na granici Maksimira i Dubrave, sa prekrasnim pogledom na Medvednicu. U blizini stana su škola i vrtić, javni prijevoz (autobus do okretišta pa tramvaj) , bolnica, Park Maksimir na 10-15 minuta hoda, Garden Mall na 5 minuta vožnje i mali dućan na 3 minute hoda.
Stan je odmah useljiv. Vlasništvo uredno, 1/1.
Ime:
Telefon/mob:
  E-mail:
Predmet:
Poruka:
 
Unesite ID nekretnine! / P-207
=ID
Tip nekretnine:
Mjesto:
Kvart:
Površina m2:
Cijena (€):
više
Novosti
PROCJENA NEKRETNINA
Što je procjena nekretnina? Tržišna procjena nekretnine je postupak kojim graditeljski vještak određuje njenu vrijednost u sadašnjem vremenu uzimajući u razmatranje moguće utjecaje (pravne, ekonomske, urbanističke, građevinske i druge utjecaje) u budućem vremenu.Tržišna procjena nekretnina je jedan od najsloženijih poslova u sudskom vještačenju. Ta složenost se očituje kroz više faktora koji su subjektivne i objektivne prirode. Subjektivnost se očituje, ne samo kroz profesionalnost vještaka kao osobe, nego najčešće kroz očekivanja naručitelja.
POREZ PRI KUPOPRODAJI NEKRETNINE
Prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora ugovorne strane trebaju voditi računa o dva porezna propisa. To su: porez na promet nekretnina i porez na dodanu vrijednost ovisno o tome dali je li prodavatelj u sustavu poreza na dodanu vrijednosti.
više
Posebna ponuda
ID: P-108 POSLOVNI PROSTOR 206 m2 (Donje Svetice)
POSLOVNI PROSTOR NA VRHUNSKOJ LOKACIJI !!!...

 

 

MIROSLAV WALTER                                                                    
Agent posredovanja u prometu nekretnina

 

Zdenka Skreba 24, 10040 Zagreb, HR
t         +385 (01) 2916 958
m +385 (099) 85599 29

 +385 (095) 2559 999
+0049 (0)176 97583339
e         
info@walter.hr

Web    www.walter.hr